OPTİMAL BİLGİSAYAR - Optimal Çözümler
 
 

 
HAKKIMIZDA
KURUMSAL
OEM - SARF MALZEME
WEB TASARIM
GRAFİK TABLET
WIRELESS
PROJEKSİYON
TEKNİK SERVİS
REFERANSLARIMIZ
DOMAIN VE HOSTING
BAKIM ANLAŞMASI
5651 SAYILI KANUN
PROJEKSİYON PERDESİ
 

 
 HAVA DURUMU

BURSA
 

 
 SİTE İSTATİSTİKLERİ

Aktif Ziyaretçi: 1

Bugün Tekil:  39
Bugün Çoğul: 78
Toplam Tekil:  125052
Toplam Çoğul: 179701
 

 


UC Logic Lapazz TWL530

UC-Logic Lapazz TWL530 Kablosuz Grafik Tablet
 
 
 
. Programlar
. Sürücüler
 
 

Grafik tabletle ayakta sunum yapmak isteyenler için kablosuz RF bağlantılı yeni TWL530!

 


Gerçek Kablosuz Tablet Keyfi!
Sunum veya derslerde grafik tablet kullanmak isteyenler için tasarlanan UC-Logic TWL530, grafikler ve sunumlar üzerinde ayakta konuşma yaparken aynı zamanda sunumlar üzerine çizim yapabilmenizi, el yazısı notlar alabilmenizi sağlar. Üstelik küçük yapısı sayesinde toplantılar sırasında diğer katılımcılara verilerek sunum üzerinde kendi not ve çizimlerini eklemeleri sağlanabilir. 10m'ye kadar mesafelerde sorunsuz olarak kullanabileceğiniz UC-Logic TW530 uzun pil ömrü için otomatik stand-by gibi özelliklere de sahiptir.



Kullanım Yerleri
 - Akıllı Tahta Uygulamaları:
Akıllı sınıflar kapsamında kullanılan akıllı tahta uygulamalarında öğretmenlerin ayakta ve hatta öğrencilerin yanında ders anlatabilmesini sağlar. Bu sayede öğretmen hem öğrencilerle iç içe hem de sınıfa arkasını dönmeden dersi anlatır ve sınıf kontrolü daha kolaylıkla sağlanır.
 - Sunumlar:
Powerpoint sunumlarınıza etkileşim katmak ve dinleyicileri de sunuma dahil etmek istemez misiniz? UC-Logic TWL530 sayesinde ayakta sunumlarınızı yaparken ekranı göstermekle yetinmeyin! Hazırladığınız sunumlar üzerine pakete dahil Annotate All yazılımı sayesinde notlar düşebilir, çizimler yapabilir ve tableti dinleyicilerinizin de kullanmasını sağlayarak onlarla daha etkileşimli bir sunum yapmış olursunuz.


Kolay Taşıma İçin Tablet Üzerinde Kalem ve Alıcı Yuvaları
Tümüyle kompakt yapıda tasarlanan UC-Logic TWL530 üzerinde kalemi ve USB alıcısını saklayabilmeniz için yuvalar bulunmaktadır. Bu sayede tableti kullanmak için gerekli tüm aksesuarları da tablet üzerinde taşıyabilir, ufak boyuta sahip TWL530 tableti kolaylıkla çalışma çantanızda sunumlarınıza götürebilirsiniz.

Stand-By ve Auto Power-Off Özellikleri İle Uzun Pil Ömrü
Tabletinizle sunum yaparken veya ders anlatırken 5 dakika süresince kullanmadığınızda otomatik olarak stand-by moduna geçerek daha uzun pil ömrü sağlamaktadır. Stand-by modundan çıkmak istediğinizde tabletin sol kısmında bulunan reset tuşuna bir kez basarak tekrar çalışma moduna geçebilirsiniz.



Ayrılabilir Plastik Üst Yüzey
UC-Logic TWL530 üzerindeki plastik ayrılabilir üst yüzeyin altına kağıt üzerindeki çizimlerinizi koyup üzerinden dijital kalemle geçerek dijital ortama aktarabilirsiniz. Çeşitli not kağıtlarınızı da sunum sırasında altına sıkıştırabileceğiniz bu yüzey FR4 cam epoksi yapıda olup çizilme ve deformasyona karşı oldukça dayanıklıdır.



P21 Model Kalem ve 3 Yedek Uç İle Minimum 1000 Saat Kullanım Ömrü
UC-Logic TWL530 tablet, yanında gelen P21 kalem ve kutudan çıkan 3 adet yedek uçla birlikte size 1000 saatten fazla bir kullanım ömrü sunar. Bu sayede sürekli olarak günde 3 saatlik bir kullanım ile 1 yıl boyunca yedek kalem ihtiyacınız olmadan ürünü kullanabilirsiniz. Ayrıca satın alabileceğiniz P21 model yedek kalemler de yanlarında 3 adet yedek uçla birlikte gelmektedir. Eski uçları çıkarmak için ürünler birlikte gelen uç çıkarma aparatını kullanabilirsiniz.



Üst Seviye Tabletlerin Tüm Özelliklerine Sahip!
Yeni kablosuz TWL530, FR-4 cam-epoksi tabanlı dayanıklı şeffaf yüzey plastiği ve 165rps raporlama hızı ile üst seviye tablet modellerinin özelliklerine sahip olan UC-Logic TWL530, tablet deneyimini kablosuz ortama taşımak için geliyor.


Hem Windows Hem MacOS X'te En Yaygın Yazılımların Hepsiyle Mükemmel Çalışma!
Tüm Windows 7 sürümleriyle uyumluluk sertifikasına sahip olan UC-Logic ürünleri aynı zamanda 32-bit ve 64-bit Windows XP/Vista sürümleriyle de uyumludur.
  • Windows XP, Windows Vista, Windows 7 (32-bit ve 64-bit)
  • MacOS 10.3.5 ve üzeri
  • Adobe Illustrator ve Photoshop CS2/CS3/CS4
  • Corel Draw, PaintShop ve Painter
  • Maya, 3D Studio Max



Yardımcı Yazılım Seti (Windows İçin)

  • Pen Tablet: Basınç kademelerini, kısayol tuşlarının tanımlarını ve tabletin üzerindeki aktif alanın boyutunu ayarlamanızı sağlar. Basınç özelliğini kullanmak istemiyorsanız kullandığınız çizim programında fırça (brush) tipini bu özelliği desteklemeyen tipte seçebilirsiniz.
  • Pen Commander: Kalemle ekranda şekiller çizerek programları açıp kapatabilir, dosya kesip kopyalayabilirsiniz.
  • Annotate for Word: Microsoft Word ile hazırladığınız dokümanlara elle notlar ekleyerek ve fosforlu kalemle üzerinden geçerek dikkat çekici hale getirebilirsiniz.
  • Pen Mail: Eski mektupların havasını yakalamak isterseniz tek tuşla kendi el yazınızla e-maillerinizi gönderebilirsiniz.
  • Pen Signer: Excel, Powerpoint, Word gibi programların içerisine imzanızı ekleyebilirsiniz.
  • Pen Notice 1.1: Windows'da ekran görüntüleri üzerine notlar alarak bunlardan slayt ve emailler hazırlayabilirsiniz.

Beraber Gelen Paket Yazılımlar

  • Deneme Sürümü: Adobe Photoshop CS4 Extended, Corel Painter X

Teknik Özellikler

  • Toplam Tablet Alanı: 190 x 194 mm
  • Aktif Alan: 127 x 82.7 mm
  • Basınç Seviyesi: 1024
  • Rapor Hızı: 165 rps
  • Çözünürlük: Max. 4000 lpi
  • Arabirim: USB veya RF (kablosuz)
  • Kablosuz Bağlantı Mesafesi: 10m (kullanılan ortama ve ortamda bulunan diğer cihazlara göre değişebilir)
  • Tablet Ağırlığı: 342 gr
  • Ürün Kodu: TWL530

Aksesuarlar

  • 1 adet P21 kalem ve 3 adet yedek uç (1000+ saat kullanım)
  • 1 adet kablosuz USB dongle

%100 Türkçe Destek ve Forum!
Tüm destek ihtiyaçlarınız için %100 Türkçe olarak 2006 yılından beri yayında olan uc-logic.com.tr sitesi, forum ve sürücü destek bölümlerinin dışında tablet kullanıcılarının gönderdiği çalışmaları galeri bölümünde ziyaretçilerle paylaşmaktadır.

 KAMPANYA TAKVİMİ
Nisan-2024
Pts.Sal.Çrş.Prş.Cum.Cts.Paz.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 

 
 DUYURULAR


EĞİTİME %100 DESTEK

» duyuru içeriği



Smile ADSL

» duyuru içeriği



Okul Web Sitemizin Satışları Başlamıştır.

» duyuru içeriği



Kampanyalarımız Devam Ediyor

» duyuru içeriği