OPTİMAL BİLGİSAYAR - Optimal Çözümler
 
 

 
HAKKIMIZDA
KURUMSAL
OEM - SARF MALZEME
WEB TASARIM
GRAFİK TABLET
WIRELESS
PROJEKSİYON
TEKNİK SERVİS
REFERANSLARIMIZ
DOMAIN VE HOSTING
BAKIM ANLAŞMASI
5651 SAYILI KANUN
PROJEKSİYON PERDESİ
 

 
 HAVA DURUMU

BURSA
 

 
 SİTE İSTATİSTİKLERİ

Aktif Ziyaretçi: 1

Bugün Tekil:  30
Bugün Çoğul: 69
Toplam Tekil:  125043
Toplam Çoğul: 179692
 

 


UC Logic Lapazz TWH850

UC-Logic Lapazz TWH850 Çift Kalemli Hotkey Tablet
 
 
 
. Programlar
. Sürücüler
 
 

Geniş ekran LCD monitörler için optimize edilmiş, yüksek raporlama hızı ve basınç hassasiyetini 8 kolay erişim tuşu ile

birleştiren siyah grafik tablet!

 


 

UC Logic'ten Kullanım Kolaylığı ve Üstün Özellikleri ile Yepyeni Lapazz Hotkey Serisi!

2006 yılından beri Türkiye'nin En Yüksek Fiyat/Performans oranına sahip, çok tercih edilen grafik tablet markası olan UC-Logic'ten yepyeni bir grafik tablet! Yeni nesil geniş ekran monitörlerle uyumlu TWH850 modeli sunduğu 200rps yüksek raporlama hızı ve 1024 kademe basınç hassasiyeti ile aynı segmenteki rakiplerinin üçte biri fiyatına! Aktif alanında yer alan 13 fonksiyon tuşunun yanısıra, kolayca erişimli 8 özel harici tuş ile kullanım kolaylığı ile bir adım öne geçecek, işlerinizi çok daha çabuk bitireceksiniz.

 

 

8 Özel Kısayol Tuşu ile Daha Kolay Çizimler

TWH850 grafik tablet tamamen özelleştirilebilir, kaleminizi kaldırmadan da kullanabileceğiniz 8 özel kısayol butonu ile grafik programlarındaki işinizi kolaylaştıracak. Tableti kullanırken kopyala, yapıştır, grupla, yaklaştır/uzaklaştır gibi fonksiyonları kullanmak ya da silgi ve fırça arasında geçiş yapabilmek artık parmaklarınızın ucunda! Özellikle tasarım programlarının çoklu tuş kombinasyonlarını (Shift+CTRL+ALT+HARF) tek butona toplayabilen TWH850 sahip olduğu kısayol tuş sayısı ile piyasadaki tüm rakiplerinin önüne geçiyor!

 

 

Geniş Çalışma Alanı ile Yüksek Hassasiyet

UC-Logic Lapazz serisi TWH850 grafik tablet sunduğu 20,32cm x 12,70cm çalışma alanı ile 16:9 Geniş ekran LCD monitörler ile çalışan sanatçıların işlerini daha hassas bir şekilde yapmalarını sağlar. Sunduğu 4000 LPI çözünürlük ile monitör çözünürlüğünüz ne olursa olsun detaylı olarak çalışabileceksiniz.

 

 

Benzersiz Ultra Raporlama Hızı ve Basınç Hassayeti

200rps raporlama hızı ile kaleminizden çıkan şaheserler bilgisayarınıza kusursuz iletilir. TWH850 ile ihtiyaç duyduğunuz 1024 kademe basınç hassasiyetine kavuşacaksınız. Kaleminizi kaldırmadan tek hamlede 1 pikselden 1024 piksele değişen kalınlıkta çizgiler çekmek veya boyama yapmak için UC-Logic TWH850 size gerekli desteği sunuyor!

 

 

Simsiyah Yapısı ve Piyano Siyah Detayları ile Şık ve İşlevsel

Günümüzde bilgisayarlara hakim olan siyah rengini artık UC-Logic'te de bulabileceksiniz. Üstün fonksiyonelliklerini şık bir dizayn ile birleştiren Lapazz serisinin son üyesi TWH850 grafik tablet artık simsiyah! Klavye, fare ve monitörünüz ile renk uyumunun yanısıra, karanlıkta çalışırken ekran ışığını yansıtmaz, konsantrasyonunuzu bozmaz.

 

 

Tümüyle Özelleştirilebilir 13 Adet Kısayol Tuşu
UC-Logic TWH850 tabletin aktif alanı üzerine yerleştirilmiş 13 adet kısayol tuşu sayesinde sık ihtiyaç duyduğunuz programlara ve komutlara çok daha hızlı şekilde ulaşabileceksiniz. Bu tuşların tümü hazır atanmış komutları içermekle beraber tümüyle yeni baştan ayarlanabilmektedir. Pen Tablet yazılımı sayesinde bu tuşların çalıştıracağı kısayolları veya programları kolayca belirleyebilirsiniz.

 

Kalem Eğim Algılama ile Hattat Keskinliğinde Çizimler

Kalem Eğim Algılama fonksiyonu UC-Logic Lapazz serisi grafik tabletlerde tam 60o'dir! Kullandığınız yazılımda uygun fırçalar seçip tabletinizi kesik uçlu bir kalem gibi kullanarak eşsiz çizimler ve benzersiz tasarımlar yaparken UC-Logic Lapazz grafik tabletler her zaman en büyük yardımcını olacaktır.

 

 

Süper İnce Yapısı ve Metal Tabanı ile Kolay Taşınabilirlik ve Dayanıklılık Bir Arada

5mm inceliğindeki yapısı ile TWH850 hafif ve kolay taşınabilirdir. Çantanızda taşıyabilir ve her zaman yanınızda bulundurabilirsiniz. Siyah fırçalanmış metal tabanı ile sağlamdır. Lapazz serisinden TWH850 grafik tablet sağlam yapısı ile uzun yıllar sizinle beraber olacak.

Gerçeğe Yakın ve Bileklerinizi Yormadan Çizim İçin Grafik Tablet Kullanın!
Yeni nesil geniş ekranlı (widescreen) monitörlerle çalışırken kullandığınız grafik tabletin çizim alanını ekrandaki görüntüyle daha rahat birebir eşleyebilmeniz için üretilen TWH850, aynı zamanda çift ekran ile çalışan kullanıcılar için de geniş yapısı sayesinde daha fazla hareket alanı sağlamaktadır.

  • Yüksek Basınç Hassasiyeti (1024 kademe): Grafik tablet ile çizim yaptığınızda fareden farklı olarak siz bastırdıkça koyulaşan çizgiler göreceksiniz. UC-Logic TWH850 grafik tablet tam 1024 seviye basınç hassasiyeti sayesinde kaleminizin basınç değerlerini algılar ve fareden çok farklı bir çizim deneyimi sunar.
  • Yüksek Raporlama Hızı (200rps): Yeni nesil TW serisi UC-Logic grafik tabletler 200rps raporlama hızları sayesinde çok hızlı el hareketleri gerektiren çalışmalarınızı en ayrıntılı şekilde bilgisayarınıza aktarmanızı sağlar.
  • Geniş Ekran Monitörler veya Çift Ekranla Kullanım İçin İdeal Geniş Yapı: Yeni TW serisi UC-Logic grafik tabletler daha geniş aktif çizim alanları sayesinde yeni nesil widescreen LCD monitörlerle ve çift ekran kullanımında kolaylık sağlar.
  • Bileklerinize Rahatlık: UC-Logic grafik tablet ile bileklerinizi dik konumda tutarak çalıştığınızda bileklerinizin rahat ettiğini farkedeceksiniz. UC-Logic tabletler ile fare kullanımı sebebiyle zaman içerisinde ortaya çıkan RSI gibi sağlık sorunlarından etkilenmezsiniz.

 

Windows 7 ve Office 2007'de Tablet ile Kolay Kullanım

Windows 7'de grafik tableti sisteminize tanıttığınızda, PC'nize Tablet PC fonsiyonlarını kazandıracaksınız. Bu sayede ekran klavyesi, çizerek not alma, MSN'de el yazınız ile mesaj gönderme, tek bir kalem hareketi ile klavye kısa yolları kullanma fonksiyonları işlevsel hale gelir. Sisteminize bir tablet bağlandığında aktif olan Office 2007'nin mürekkep fonksiyonları ile WORD, EXCEL, POWER POINT gibi uygulamalara dilediğiniz gibi çizim ekleyebilir, dökümanlarınızı daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz.

 

 

Pen Notice 1.1 ile Öğretmenlerin de Yanında

Pen Notice ile sunum veya projeksiyonda anlatım yapmak artık çok daha kolay. Her ekran üzerinde çizim/yazı yazabilir, bunları kaydedebilir, ve aralarında gezinebilirsiniz. Bu sayede çok daha interaktif sunumlara imza atabilirsiniz. Ayrıca projeksiyon destekli ders anlatımında kullanabileceğiniz TAM EKRAN BEYAZ TAHTA fonksiyonu ile bütün ekranı yazı/çizimleriniz için kullanabilecek, yeni tahtalar arası geçiş yapabilecek, ders sonunda kaydedebilecek ve isterseniz yazıcıdan çıktı alarak öğrencileriniz ile paylaşabileceksiniz.



Hem Windows Hem MacOS X'te En Yaygın Yazılımların Hepsiyle Mükemmel Çalışma!
Tüm Windows 7 sürümleriyle uyumluluk sertifikasına sahip olan UC-Logic ürünleri aynı zamanda 32-bit ve 64-bit Windows XP/Vista sürümleriyle de uyumludur.

  • Windows XP, Windows Vista, Windows 7 (32-bit ve 64-bit)
  • MacOS 10.4.11 ve üzeri
  • Adobe Illustrator ve Photoshop CS2/CS3/CS4
  • Corel Draw, PaintShop ve Painter
  • Maya, 3D Studio Max

Çift P23 Siyah Ergonomik Kalem ve 3 Yedek Uç ile Uzun Kullanım Ömrü
TWH850 ile birlikte gelen P23 çizim kalemi, kalemi yerleştirebileceğiniz tablet üzerindeki eğimli alan ile birlikte ergonomik kullanım imkanını size sunmaktadır. Kutudan çıkan yedek kalem 3 adet yedek uçla birlikte size 1000 saatten fazla bir kullanım ömrü sunar. Bu sayede sürekli olarak günde 3 saatlik bir kullanım ile 1 yıl boyunca yedek kalem ihtiyacınız olmadan ürünü kullanabilirsiniz. Ayrıca satın alabileceğiniz P23 model yedek kalemler de yanlarında 3 adet yedek uçla birlikte gelmektedir. Özel masaüstü kalemliği ile kullanmadığınız zamanlarda kaleminizi ister dikey istey yatay olarak şık bir şekilde saklayabileceksiniz.

UC-Logic 2006 Yılından Beri Türkiye'de Grafik Tabletlerin Fiyat/Performans Birincisi!

Türkiye'de 2006 yılından beri uygun fiyatı yüksek kaliteli ürünlerle birleştiren UC-Logic amatör çizerlerin yanısıra Kerem Beyit gibi profesyonel sanatçıların da tercih ettiği ürünler arasındadır.

Teknik Özellikler

  • Toplam Alan: 315 x 226,3 mm
  • Aktif Alan: 203,2 x 127 mm
  • Basınç Seviyesi: 1024
  • Rapor Hızı: 200 rps
  • Çözünürlük: 4000 lpi
  • Yüzey Malzemesi: FR-4 cam epoksi
  • Max Algılama Yüksekliği:10mm
  • Kalem Eğim Algılama: Maksimum 60° - Dikey
  • Doğruluk: +/- 0.25 mm
  • Arayüz: USB
  • Tablet Ağırlığı: 611 gr

Aksesuarlar

  • 2 adet P23 kalem ve 3 adet yedek uç (1000+ saat kullanım)
  • 1 adet kalemlik

%100 Türkçe Destek ve Forum!
Tüm destek ihtiyaçlarınız için %100 Türkçe olarak 2006 yılından beri yayında olan uc-logic.com.tr sitesi, forum ve sürücü destek bölümlerinin dışında tablet kullanıcılarının gönderdiği çalışmaları galeri bölümünde ziyaretçilerle paylaşmaktadır.

 KAMPANYA TAKVİMİ
Nisan-2024
Pts.Sal.Çrş.Prş.Cum.Cts.Paz.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 

 
 DUYURULAR


EĞİTİME %100 DESTEK

» duyuru içeriği



Smile ADSL

» duyuru içeriği



Okul Web Sitemizin Satışları Başlamıştır.

» duyuru içeriği



Kampanyalarımız Devam Ediyor

» duyuru içeriği